topbella

Tuesday, February 15, 2011

ku m0h0n pengertian,,


salam sume,,stelah aku berpikir gile2,,
baru skang ni aku nk komen balik,,
pe yg kwn2 mrc aku komen aku ari tu,,


dorg ckp aku GARANG + SUKA MARAH2,,
erm,,betul kot,,
so sape2 yg pnah kene marah ngan aku,,
aku mintak ampun + maap,,
yela,,
aku kn manusia,,
kdg2 xpasan salah kita,,
smpai ade org yg ckp,,

dorg ckp aku TAK SUKA KEJE LAST MINUTE,,
mmg la,,
sape yg suka,,
telah menjadi pantang kpd aku,,
kalo org yg batalkan plan aku last minute,,
aku susah da nk caye ckp org tu len kali,,
sori ek kwn2,,
tp tu mmg prinsip idup aku,,

dorg ckp aku SLALU XDTG PROG INTERMAHALLAH,,
hurm,,
seingt aku,,
aku just xjoin y-genc aje,,
yg len sume aku dtg + join,,
bia la kt dy,,
mata kero kot,,

dorg ckp aku SUKA BUAT MUKA,,
ntahla,,
no comment,,
maybe aku nga penat kot,,
sukati je ckp aku wt muka,,
muka cne pon aku tataw,,
muka katun kot,,
xpe la,,
comey jgak tu,,
ahaha,,

dorg ckp aku SUKA TOLAK IDEA ORG LEN,,
hish,,
ade plak,,
bile la aku tolak idea org,,
sb aku xpnah jd mainboard,,
yg ade pon aku lepaskan sb ade prob yg xdpt dielakkan,,
kalo aku bg cdgn ade la,,
tp sume xdtrima je,,
sbnanye bkn aku yg tolak idea korg,,
tp korg yg tolak idea aku,,

dorg ckp aku PENTINGKAN DIRI SNIRI,,
bile plak la aku pentingkan diri sniri,,
yg aku bwk mknn ntok korg tu pe bnde??
ces,,
xberhati perut betul,,
da la xterima kasih,,
selambe je ckp aku selfish,,

n mcm2 lagi la dorg ckp,,
da mls la nk komen,,
byk sgt plak tu,,
lantak korg la nk ckp aku pe pon,,
sket pon xluak,,


tgk,,
dlm Quran pon ckp,,
jgn amek ati ngan pe yg org ckp kt kite,,
tp,,SIYESLY,,
aku nanges gak la bile baca sume tu,,
ehehe,,
besela,,
aku kn ade perasaan,,

tp,,
aku berpegang kpd kata2 ni,,
jd nye,,
time kasih kwn2,,
sbab da kritik sy,,
insyaAllah korg akn jmpe,,
'the new me',,

kpd kgkwn aku,,
thanx sbab sudi jd kwn aku smpai ari ni,,
sori gak kalo pnah wt silap + salah sepanjang persahabatan kita,,

akhir kata,,
till finger meet keyboard again,,
slam alayk,,


3 comments:

HambaAllah Hasan said...

WAH......hebat
~jarang orang besar nak ngaku salah~

moga-moga kata-kata di atas melambangkan motivasi Fathanah selepas ini
~chayok-chayok..go go~

"I'm standing with you" kata Westlife
usahlah terlalu terbeban dengan perkara yang lalu dan meraung macam Linkin park meraung dalam "what i've done"

Teruskan usaha menggapai sinar di awan sana...terbanglah 'I believe I can fly"

fathanah said...

hasan,,jgn tlalu menyanjung,,nway,,trima kasih atas semangat yg diberikan,,sy hargai sgt2 :)

roziana rahim said...

leh~ diorng ckp org..diorng pon same...chill k.ain...:D...(baru nk komen...heheh~ xpe en..)

Post a Comment

Blog Owner

My photo
me, myself and i are one.